Lawi Drowa Ahead CCI Inventive Repair Bouwadvies Henk Feenstra bikesNparts

Voorbereidingen op seizoen 2013


Op het moment van schrijven zit ik op Mallorca. Hier verblijf ik 11 dagen om verder aan de basis te werken. Naast dit trainingskamp was ik in december al een aantal dagen op Tenerife en zal ik vanaf 7 februari nogmaals met de ploeg naar Mallorca vertrekken.
Het seizoen wordt geheel anders opgebouwd dan andere jaren. Sinds vorig seizoen ben ik op de "Duitse manier" aan het trainen. Dit betekend heel veel uren maken met een zeer lage intensiviteit. Deze verandering van trainen gaat niet vanzelf. Dit vraagt veel van me op een andere manier. Mijn lichaam is zo gewend om in hogere zones te trainen dat het langzamer trainen niet vanzelf gaat. Toch geloof ik dat dit mij in het seizoen meer kan brengen.
Anders dan andere jaren wil ik mijn eerste piek verleggen naar de maand mei. Daar zijn de eerste koersen waar ik graag wil gaan pieken. De maanden maart en februari zullen daarvoor in dienst staan.

Eind december is Team-NSP Ghost gepresenteerd. In het Duitse Kempten was een fantastisch weekend georganiseerd voor renners, begeleiding en sponsoren. Alles was tot in de puntjes geregeld. We hebben vele teambuilding oefeningen in de sneeuw gedaan. Al met al het moraal is hoog om van 2013 een stabieler en beter seizoen te maken dan 2012.

Gr. Rene

« Terug

© 2012 René Hooghiemster | Website gesponsord door: InternetExpertise