Lawi Drowa Ahead CCI Inventive Repair Bouwadvies Henk Feenstra bikesNparts

Voorbereidingen op seizoen 2013

10 jan 17:25 uur

Tijden, maar dan ook tijdens geleden heb ik voor het laatst de website geüpdate. Hoogtijd dus om even een kort berichtje te plaatsen. De voorbereidingen op het nieuwe seizoen zijn inmiddels op volle gang.

Lees meer »
Hautacam ‘bedevaartsoord’ voor Amerikanen?

Hautacam ‘bedevaartsoord’ voor Amerikanen?

16 jul 2012 15:14 uur

Vandaag de zware trainingsperiode afgerond met een laatste training.  De Tour  finisht vandaag  in Pau, slechts  70km van ons vandaan. Toch kies ik er voor om de etappe lekker op de tv te bekijken met een glas koud drinken onder handbereik. De tank is leeg en het is nu tijd om de accu op te laden. 

Lees meer »
Fransen en kaas

Fransen en kaas

9 jul 2012 15:59 uur

Mijn Franse trainingsmaat maakt mij tijdens de rustige uurtjes op de fiets keer op keer duidelijk dat er maar een kaasland is en dat is Frankrijk. Er wordt hier gelachen om de voorgesneden en in plastic verpakte Edammer en Goudse kaas die hier in de grote supermarkten ligt. Een goede aanleiding om op de rustdag samen op pad gegaan om eens goede kaas te kopen.  Een echte Franse fromage uiteraard.

Lees meer »
Wim van Brink in zijn gevecht met zichzelf

La Marmotte door Wim van Brink

8 jul 2012 14:13 uur 0 reacties

Van Rene hoorde ik dat enkele sponsors met aanhang dit jaar de Marmotte gaan fietsen.
Als ervaringsdeskundige een paar tips en een verslag van mijn eerste deelname.
Wat moet je er voor doen. Simpel kilometers maken, duurvermogen opbouwen.
Wat moet je laten. Veel eten. Grapje, maar met een serieuze ondertoon. Elke kilo teveel ga je merken in de klim. Zorg verder dat je spullen perfect in orde zijn. Klimmen en dalen is een aanslag op je materiaal. Beperk je risico in de afdaling. Het is wel handig om het na te kunnen vertellen.

Lees meer »
Trainingskamp Pyreneeën: dierendag

Trainingskamp Pyreneeën: dierendag

6 jul 2012 17:46 uur 0 reacties

Gisteren, na een aangename vlucht vanuit Amsterdag, goed aangekomen in Toulouse. Daar stond mijn Franse ploeggenoot Leo Menville op mij te wachten om verder te rijden naar het bergdorpje Cauterets. Het dorpje ligt boven de 1000 meter. Bijna een hoogtestage. Het weer wordt gelukkig met de dag beter; zegt men. Op dit moment zo'n 20 graden, bewolkt maar droog.

Lees meer »
Nederlandse kampioenschappen en meer.

Nederlandse kampioenschappen en meer.

27 jun 2012 11:09 uur 1 reactie

Na de zware maand mei heb ik eerst twee weken rust genomen. Beetje vakantie gevierd in Bayern en wat steden bezocht. Aan deze  rustperiode was ik  toe, na het vele afzien in met name in de Bayern Rundfahrt. Ik begon daar met een mindere conditie dan verwacht en dan tussen die grote ploegen...meer afzien dan ik had verwacht. Na twee  weken relatieve rust brandde het  alweer  en wou ik weer zo snel mogelijk op de fiets.

Lees meer »
pagina 1 van 4

© 2012 René Hooghiemster | Website gesponsord door: InternetExpertise